Op werkdagen voor 14:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden Veilig & snel betalen Elke werkdag van 09:00 - 17:00 uur bereikbaar Gemiddeld beoordeeld met een 8,7
Klittenbandwinkel - webshopkeurmerk

Retouren

Mag ik een artikel terugsturen?

Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 2 weken na aankoopdatum, tenzij dit bij de offerte is uitgesloten. In deze periode kan de bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking teruggestuurd worden. Bewaar daarom de verzendverpakking, zodat deze gebruikt kan worden bij het retourneren. De verzendkosten van het retoursturen zijn voor eigen rekening.

Betalingen

Wij vergoeden alle betalingen, inclusief de door ons in rekening gebrachte verzendkosten voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de herroeping gemeldt wordt. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen.

Hebben wij een fout artikel of defect artikel toegestuurd dan zijn de verzendkosten voor het retourneren voor onze rekening. Bel ons of stuur een e-mail met de benodigde informatie en wij zorgen voor een retourzegel.

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Gebruik daarvoor bijgevoegd formulier. Zo kunnen wij de retour zo snel mogelijk afhandelen.

Download het formulier