Op werkdagen voor 14:00 uur besteld; dezelfde dag verzonden Veilig & snel betalen Elke werkdag van 09:00 - 17:00 uur bereikbaar Gemiddeld beoordeeld met een 8,7
Klittenbandwinkel - webshopkeurmerk

Muggengaas in het raam bevestigen

Muggengaas

Heel irritant die zoemende muggen ‘s nachts.

Een oplossing kan zijn het bevestigen van een muggenhor in het kozijn. Het horren- of vliegengaas verkopen wij niet, maar we kunnen wel een voorstel doen hoe de hor met klittenband in het raam te bevestigen:

In het kozijn plakt u de zelfklevende haakband van bv 20 mm breed. Kan het vochtig of erg warm worden in het raam gebruik dan de klittenband met acrylbelijming.

In principe blijft de hor in dit haakband “kleven”. Soms is het beter om het extra te bevestigen door er nog eens een opnaaibare lusband overheen te bevestigen. Dit moet dan wel heel erg goed aangedrukt worden. Beter is om dit eerst even uit te testen omdat er verschillende soorten/kwaliteiten muggengaas verkocht worden.

Wij vinden de optie om het opnaaibare lusband op de hor te naaien beter. Zeker als de hor regelmatig uit het raam gehaald wordt. U kunt dan het opnaaibare lusband van 20 mm gebruiken, maar onze klanten gebruiken ook wel het extra smalle opnaaibare band van 10 mm. Hier hoeft maar 1 stiksel op aangebracht te worden.

Let er wel op dat er genoeg ruimte is in de sponning van het raam, want het geheel wordt wel wat dikker.

We verwijzen in dit voorstel naar de zwarte kleur, maar genoemde klittenband is ook in de kleur wit verkrijgbaar.